perjantai 14. marraskuuta 2008

Huoli Suomesta

Vaikea kirjoittaa tätä, mutta on mahdollista, että Suomelle käy vielä huonosti.

Tietenkään sitä ei voi toivoa, vaikka sitten olisikin ollut oikeassa.

Tänään on sellainen päivä, jolloin Vihreät Naiset ry uhkaavat tehdä "rikosilmoituksen" siitä, että vaaleissa valtavan äänisaaliin kerännyt Herra Halla-aho on joskus kaksi vuotta sitten kirjoittanut blogin.

Ilman Vihreiden Naisten ry uhkausta en olisi koskaan tutustunut Halla-ahon kirjoitukseen lähes kahden vuoden takaa. Rikosilmoitus johtuu alla olevasta tekstinpätkästä:

Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.


Kun keskustelu alkoi, luin jutun kokonaan. Se paljasti paljon uusia faktoja, mutta ennen muuta se paljasti, että Herra Halla-aho on älykäs, erittäin älykäs. Hän lienee liian älykäs tähän maahamme.

Minusta Halla-aho on arvokas kahdessa suhteessa:

- Hän on lahjakas ja älykäs yksilö, jollaisia tarvitaan kaikissa yhteiskunnissa. Myös hänen kaltaisiaan varten on olemassa ilmainen koululaitos ja yliopistot, jossa koulutetaan ammattiin tai muihin yhteiskunnallisiin tehtäviin lahjakkaita ihmisiä, jotta joku edes ottaisi vastuuta.

- Halla-aho käyttää lahjakkuuttaan vaikeiden kysymysten käsittelyyn.

Älykkäät ihmiset ovat yhteiskunnassa joillekuille ongelma, etenkin älykkäät miehet. On oireellista, että "rikosilmoitusta" ovat suunnitelleet nimenomaan Vihreät Naiset ry. Useimmat miehet olisivat samaa mieltä Halla-ahon kanssa, jos lukisivat koko artikkelin.

Halla-aho on kuitenkin vain yksi tapaus.

Media tuo melkein päivittäin mitä hämmästyttävämpiä asioita julkisuuteen, vaikka ne olisivat joissakin yhteiskunnissa yksityisasioita.

Nyt kohutaan kolme lasta siittäneestä ja kahden naisen kanssa avioituneen kirkkoherran sukupuolenvaihdoksesta.

Mietitäänpä: mitä sukupuolta edustaa sellainen henkilö, joka on rakastunut kahteen naiseen aina avioliittoon asti ja siittänyt kolme lasta?

Nyt media väittää, että hän on nainen. Kansa uskoo kaiken ja vaatii suvaitsevaisuutta.

Minusta kuka tahansa saa tehdä omalle keholleen mitä tahansa, kunhan vallitsevaa lakia ei rikota. Lain säätää eduskunta.

Mutta kun kyseessä on kristillisen kirkon paimen, kirkkoherra, kannattaa muistaa kaksi muutakin auktoriteettia:

- oma seurakunta päättää kirkkoherrasta seurakuntavaaleilla. Jos kuka tahansa pappi ei saa seurakunna luottamusta, hän ei pääse seurakunnan kirkkoherraksi. Sama koskee myös yhteiskunnallisia vaaleja: vain ne pääsevät virkaan tai valtaan, jotka on siihen vaaleilla äänestetty.

- Raamattu. Kristillinen kirkko, myös luterilainen sellainen, seisoo tai kaatuu Raamatun kanssa. En muista nähneeni yhdenkään luterilaisen papin, miehen, naisen tai molempien, vedonneen pitkään aikaan yhteenkään Raamatun sanaan. Jos Raamattu unohdetaan, mikä jää kirkon arvoksi? Vanhassa testamentissa ainakin tehdään selkeä erottelu miesten ja naisten välillä. Uudessa testamentissa puolestaan asetetaan seurakunnan paimenen ehdoksi, että hän olisi yhden vaimon mies. Miten sitten kahden vaimon nainen?

Halla-ahon esimerkki todistaa, että oikeassa oleminen, asia-argumentointi tai silkka huoli oman kotimaan tulevasuudesta eivät riitä, vaikka taustalla olisi täydet vuodet suomalaista koululaitosta ja korkeakoulu kaupanpäälle.

Pitäisi olla "suvaitsevainen". Mutta kun "suvaitsevaisuudesta" tulee ainoa oikea totuus, kyseessä onkin yhden ajatuksen tai ideologian diktatuuri.

Tätä toistetaan monilla keskustelupalstoissa, mutta tätä kantaa edustavia ajatuksia on myös sensuroitu mm. HS.fi-keskustelupalstalla, joka ei aina olekaan keskustelua vaan yhden-ainoan-oikean-mielipiteen propagointia.

Eräs tuttuni väitti tänään, että suurin osa suomalaisista olisi ns. vanhoillisia, perinteitä kunnioittavia, sellaisia vanhoja kunnon rehtejä ja rehellisiä suomalaisia. Mutta kun iltapäivälehdet, kourallinen toimittajia, hehkuttavat näitä skandaalijuttujaan ja esittävät vain ainoita-oikeita-totuuksia, suomalaisten enemmistö alkaa uskoa olevansa sittenkin väärässä ja näiden kourallisen toimittajien olevan sittenkin oikeassa.

Tuttuni on itse joutunut kerran median vääristelyn kohteeksi. Toimittajat keksivät itse skandaalijutun etukäteen, lavastivat valokuvan ja tekaisivat valheellisen otsikon. Sen seurauksena tuttuni joutui vihakampanjan kohteeksi. Media siis itse lietsoi vihaa, tällä kertaa yksilöä kohtaan.

"Suvaitsevaisuuden" nimissä itse asiassa lietsotaan vihaa Suomen kansan enemmistöä kohtaan, koska enemmistö edustaa näitä pitkäaikaisia arvoja ja perinteitä.

Kun kourallinen toimittajia on keksinyt uudet moraalikoodit ja arvot, joita tuputetaa "suvaitsevaisuuden" nimissä, kaikki eri mieltä olevat tuomitaan rasisteina, suvaitsemattomina jne. Syntyy vihanlietsontaa suomalaisia vastaan, etenkin isänmaalaisia suomalaisia heteromiehiä vastaan.

Syyllisyys sotiin, syyllisyys "keskitysleireihin", syyllisyys yhteistyöhön natsien kanssa ovat vain yksi siivu tätä massiivista syyllistämis- ja vihanlietsontakampanjaa.

Miesten syyllistäminen on vaihe makrotason siirtymää patriarkaalisesta yhteiskunnasta matriarkaaliseksi yhteiskunnaksi. Seurakunnan paimenen, edelleen useimmissa kirkkokunnissa vain miesten homman, kirkkoherran sukupuolen vaihtaminen miehestä naiseksi on tällaisen kehityksen kulminaatio.

Samanlainen kehitys on ollut pitkään vallalla myös Thaimaassa. Siellä sukupuolen vaihto on ollut kasvava muoti-ilmiö, aina miehestä naiseksi. Asiaa voisi joku tutkia tarkemminkin.

Voisin sanoa olevani huolissani maahanmuutosta, sukupuolenvaihdoksista, mutta en ole niistä läheskään niin huolissani kuin mitä olen vihanlietsonnasta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vasemmistopopulistien ja ay-lehtien vihanlietsonta "porvareita", työnantajia, USA:ta tai milloin mitäkin tahoa vastaan pitäisi mielestäni vähintään tutkia. Sillä suunnalla voisi löytyä muutama rikosilmoituskin.

Suurempi huoli minulla on vihanlietsonnasta isänmaallisia suomalaisia heteromiehiä kohtaan. Historiallisesti, eikä pelkästään Suomessa, isänmaalliset heteromiehet ovat olleet yhteiskunnan tuki ja turva. Lasten siittäjinä ja maanpuolustajina he ovat ylläpitäneet yhteiskuntarauhaa ja elämää kaikilla mantereilla.

Vastaavasti naisten merkitys lasten synnyttäjinä, imettäjinä ja elossa säilyttäjinä on toki yhtä tärkeä.

Mutta jos yhteiskunnassa alkaa esiintyä vihanlietsontaa kumpaa tahansa sukupuolta kohtaan, ollaan vaarallisella tiellä.

Hyvä asia on tietysti se, että keskustelua käydään ja siihen on löytynyt uusia mahdollisuuksia, kuten blogit. Katsotaan mitä seuraavaksi tapahtuu: kielletäänkö blogit, vangitaanko toisinajattelijat ja vain yksi ajatus sallitaan, vai vapautuuko keskustelu niin paljon, että se alkaa näkyä yhteiskunnan moniarvoistumisena, todellisena suvaitsevaisuutena ja todellisena tasa-arvona.

Ei kommentteja: